Sunday, April 12, 2009

Aku Katak Luar Tempurung : April 2009


The making of "Aku Katak Luar Tempurung"

13 comments:

HFz said...

unik la blog ni.. slamat berblogging :D

Ejat_Aramaiti89 said...

lawa art kau tuh...
hmmm...fulltime buat keja nie ke??
cool ar

Cg said...

Hfz

Thanks..selamat juga


Ejat

Thanks, aku tak buat keja ni fulltime
semua seronok2 je...

Pyanhabib said...

tekun melakar nampak!

Ironi Iris said...

nice one! serius!

hai said...

Aku yang buta seni....dan keras tangan.Muka sendiri pun tak reti nak make up.
Selamat berkarya.

AMMOSHAM said...

bro, lu ada buat poskad. kalau ada gua nak beli

Cg said...

Pyan Habib,

en pyan mmg saya ni jenis menconteng jek..

Ironi

thanks..

hai,

selamat berjaya juga,meh kitorang makeupkan..kitaorang ni expert..hehe


AMMOSHAM,

stakat ni kami tak buat poskad..lagi ..tak cukup artwork lagi..tapi kalo betul2 interested kita boleh produce.

Po said...

wo!

that's art man!

cool!

kotak hati said...

nice artwork!keep it up

IRA said...

WOW!

ahli karut said...

tepuk pengaaa-kap...plap plap plap plap


ps:ala aku nak komen anon. keji la

gayour said...

salam
artwork cam ni biasa kita dengar orang kata " guapun bleh buat kalo cam ni".
sebenarnya beliau langsung tak bleh buat!

syabas! truskan berkarya ikut rasa dan suara hati.